• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Forside
  • Om mig
  • Kontakt

Hustru vs Mandehørm

En fritidsblog for mænd

Hold en herreaften

4. februar 2018 by Søren

Okay, i dag kommer en lille optakt til hvordan du holder den fedeste herreaften nogensinde. Et længere indlæg er så småt i støbeskeen og vil komme på et tidspunkt også. Det skal handle om hvad mændene godt kan lide, og det er som bekendt masser af kød og gerne en øl at skylle ned med. Eller er det ? Det er ikke nødvendigvis sandheden. Det kan være nogle helt andre ting også.

Inspiration  og indkøb er de første skridt

Når du har fået styr på at du gerne vil holde herreaften derhjemme og gutterne er inviteret, så er næste skridt at se på hvordan det hele skal og kan sættes sammen. Det kan være en øvelse i sig selv!

Det første som der skal styr på er kødet, og der er mange muligheder. En af dem hedder IKKE hakkebøf, det er for tamt, jo mindre du altså laver en hjemmelavet bearnaise til, så kan det lige akkurat gå.

 

Et opslag delt af Gout (@neghress) den 1. Feb, 2018 kl. 5.03 PST

Her har vi et eksempel på et rigtig lækkert stykke kød, der både er stort og saftigt (som det ser ud).

Når du skal finde kødet så tjek først hos din slagter, hvis der da er sådan en hvor du bor, finder du ingen slagter, så må du ty til den lokale føtex eller Meny, begge har, hvis butikken er stor nok, en ganske fornuftig slagter, der kan finde ud af at skære sit kød. Husk på at det meste kød herhjemme kommer fra et af de store slagterier, præcist som det i køledisken. Så ikke lad dig forblænde!

En god ribeye eller noget entrocote, er et godt udgangspunkt, du kan dog også, med god samvittighed, lave nogle ribs til, gerne marineret lidt. Et stykke oksemørbrad er bestemt ikke dumt heller, men kan være lidt dyrt. Det meste kød kan dog laves ekstra lækkert og mørt ved at tilberede det sous vide.

Når kødet er på plads, så er resten. her skal du både have fundet noget tilbehør og noget du kan lave cocktails af. Af grønt kan rodfrugter altid bruges, det er nemt, lækkert og hurtigt, ellers er der klassikeren i form af kartofler, men det skal laves mere spændende end bare de kogte.

Til sovs vil jeg anbefale at du brygger din egen bearnaise sammen, det smager lækkert og du finder en nem opskrift lige her.

Mere vil følge

Nu har du fået hjælp til første del, resten vil du læse om senere her! Så hold øje med bloggen!

Skrevet i: Mad

Primær Sidebar

Om mig

Hvem er jeg egentligt? Det får du svar på nu. Mit navn er Søren og jeg er 36 år gammel. Jeg bor i Sorø på Sjælland, og arbejder til dagligt som projektleder i byggebranchen.

I min fritid går jeg meget op i min træning samt mine venner. En kone har jeg ikke fundet mig endnu, men kommer tid, kommer råd! Det hele skal nok nåes! Og som du nok har opdaget, så holder jeg meget af at dyrke det mandelige, om det skyldes for meget testetoron ved jeg ikke, men i hvertfald skal der helst ske noget, og også gerne en hel masse. Jeg elsker at lave projekter samt opdage nyt, for ikke at glemme fodboldaftener med gutterne. Det lyder kliche og det er dog også helt klart, men jeg elsker! Øl, snacks og så en god omgang bold! Det er lige mig!

Jeg håber du vil få gavn af min blog, og at det måske kan hjælpe dig til at blive endnu mere maskulin eller måske hjælpe dig til at finde dig selv? Det blev lidt ømt, men hvem ved!

God fornøjelse!

Copyright © 2025 · Magazine Pro on Genesis Framework · WordPress · Log ind